tiistai 30. tammikuuta 2007

Paukkupakkasia



Maanantai-aamu alkoi -29c pakkasessa meillä, onhan "alavilla mailla hallan vaara!"
Heti pisti miettimään, että entäs illalla, kun treeneissä on -15c pakkasraja! Onneksi pakkanen lauhtui päivän mittaan niin, että illemmalla, kun tehtiin Kössin kanssa lähtöä, oli enää n.6c pakkasta.
Treenit meni mukavasti, olen erittäin tyytyväinen kontakteihin, joita on nyt "tahkottu urakalla", nyt on tulosta näkyvissä! Kössi menee puomille tai aalle, kun sanon, ja kiipeää, kun käsken! (ennen sana:AA oli Kössille sama kuin LENNÄ YLI!) Alastulot on myös nyt yes, malttaa odottaa käskyä seuraavalle esteelle, olen myös käynyt palkkaamassa kontaktilla odotusta -ja maltti on senkun kasvanut! Koutsimme oli tehnyt kivan radan, jossa meidän(=minun) kompastuskohta oli kolmen hypyn suoran päästä oikealta lähtevä putki, kun Kössiä houkutti vasemmalta näkyvä hyppy... Taisi olla kolmas yritys, kun sain jarrutettua oman vauhtini niin, että Koo malttoi myös katsoa näytön ja kuunnella mitä mulla on sanottavaa...

Viikko meni muuten, kuin siivillä, taisi olla perjantai-ilta ainoa ilman "etukäteen lukkoonlyötyä ohjelmaa"
Lauantaina sain otettua muutaman kuvan, (meikäläisen tuurilla aurinko meni pilveen, kun oltiin oltu vasta vähän aikaa metsässä...) ne on Kössin sivuilla albumissa.

Ei kommentteja: