lauantai 13. tammikuuta 2007

Mukavata...


"SINULLE ANNETAAN VAIN HIPPUNEN HULLUUTTA. PIDÄ HUOLI, ETTET HUKKAA SITÄ." (Robin Williams) Olen antanut itseni ymmärtää, että täällä meidän kehveleiden blogissa käy lukijoita! Olen asiasta ilahtunut ja tyytyväinen!
Kirjoittelen asioista, joita on mukava jakaa muiden kanssa... Esim. madam-Ulpu on ollut oma ihana itsensä taas,viime viikon peljätyksen jälkeen. Kerjää vanhaan totuttuun tapaan (jopa äänekkäästi marmattaen) kahvipöydästä... Välillä haastattelen itseäni, että onko Ulpun elämä onnellista? On se, siitä vakuutun aina uudestaan!! Eipä palvelutalojen mummotkaan maratonia juokse ja päivänokosille vetää mieli! Välillä mietityttää, kun vanhus pitää jättää pihalle autoon odottamaan, kun Kössin kanssa mennään kävelylle... miksiköhän? No, autossa hän odottaa rauhallisena, sitävastoin kotona vinkuu ja juoksee ympäriinsä... Pitää ajatella vanhaa pumppua!

Kuva, joka on ohessa, on 12vuotta minulla olleesta "nukku-maijan" lehdestä, se on mielestäni viehättävä kuvioineen... (näet suurempana klikkaamalla kuvaa)

Ei kommentteja: