perjantai 31. joulukuuta 2021

Uuvee-aattona 2021

 Melkein tavaksi on tullut, että "kokoan vuoden pakettiin".

Vuosi 2021 on ollut niin outoa taiteilua kaikin puolin koronan kanssa, siitä huolimatta se on mennyt aivan hujauksessa...

Mummokoirat on pysyneet terveinä. Joskus mietin toki, että onko heidän elämä tylsää, mutta tyytyväisiltä vaikuttavat ja ovat iloisia. 

Alkuvuodesta jäätiin nuorison kanssa "taukoilemaan" ohjatuista rally-treeneistä, koska menetin treenimotskarin (onneksi vaan hetkellisesti) ... osittain myöhäinen ajankohta + matka, sekä Hilpan sairastelu, siinä kai syyt. 

Kikkailtiin ominpäin ja keväällä harrastettiin mejä-treenaamista 😂 

Kesä lähestulkoon kesäiltiin, eli uitiin paljon ja nautittiin! Se meni siis mukavissa merkeissä 👍 

Käytiin Liljan kanssa taipparit, sekä korkattiin me syksymmällä mejäilykin, kakaran hienolla työskentelyllä! 

Hilpan lääkitys lopetettiin hiukan yllättäin, kun maha ei enää kestänyt kipulääkkeitä... Ei niin pahaa, ettei jotain hyvää 😊 eli lääkkeenvaihto, kunhan saadaan vatsa rauhoittumaan. 

Nyt on menty kohta 4kk ilman lääkkeitä ja Hilppa voi hyvin 💖  Normaalit lenkit ja treenaamaankin on päästy, joista johtuen käytiin pari rally-koettakin. Yksi tulos MES-luokasta olis nyt plakkarissa, toiveissa nyt sittenkin se RTK4. 

Syyslukukausi on taas käyty innolla opiskelemassa kivassa treeniporukassa, Lilja on pätevä opiskelija ja Hilpan kanssa pyritään korjailemaan perusjuttuja 😉 

Eli nyt kohti vuotta 2022 -toivotaan kaikkea hyvää!

Kuva 31.12.2021 lenkiltäEi kommentteja: