tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden viimeisenä päivänä


Vuosi 2013 kaikkineen pitää sisällään paljon!

...vuosi alkoi "heikosti", kun Kössin kunto heikkeni. Eikä pelkästään toisen takajalan voimien huonontumisessa, vaan myös hengityksen vaikeutuminen ja 'röhinä' ja yskiminen koiran rasituksessa/innostuessa.
Vuosi on kelkuteltu -iso-kiitos-luotto-eläinlääkärin-
sydän- ja nesteenpoistolääkityksellä, nivelvalmisteilla, kipulääkityksellä jne... välillä paremmalla draivilla, välillä heikommalla, mutta menty on eteenpäin!

Tyyra puolestaan sai vahvistuksen C.I.E-tittelistä ja pyörähdettiinhän me parissa näytelmässäkin valioluokkailemassa ROPit.
Kevät-talven tassuhaava osoittautuikin parantuessaan jännevammaksi, takajalan yksi varvas sojottaa nyt omaan suutaan, mutta se ei menoa haittaa! Muuten iso-prinsessa on nauttinut elämästään...

Martta aloitti vuoden pissatulehduksella, mutta jatko menikin paremmin...
Koirakerho Tassujen vuoden 2012 Nousukiitäjä-palkinto napsahti Martalle ja saatiinhan me helmikuussa toinen LUVAkin kakkosissa.
Kisailtiin silloin-tällöin, (kartturin mokaillessa) ei ollenkaan-niin-tositarkoituksella, mutta "sitä kolmatta" metsästäen kuitenkin! Palkintopallipaikkojakin saatiin, mutta aina oli joku mutka matkassa, kunnes joulukuun alussa kaikki napsahti kohilleen ja menolippu kolmosiin oli plakkarissa!
Nyt pitäisi alkaa treenit -tosi-tarkoituksella!

Lokakuun alussa mun lauma sai vahvistuksen:
Saimi muutti meille ja taas oli elo ja olo pennun tuoksuista...
Marraskuun lopulla käytiin reenaamassa ekassa pentunäytelmässä ja kahteen ollaan vielä menossa ennen, kun "virallisten ikä" saavutetaan.

Kaikenkaikkiaan mulla on AIVAN IHANA LAUMA 

KIITOS Katri, Marika, Inger ja Kati!

Ei kommentteja: