perjantai 30. joulukuuta 2011

Vuosi 2011

(Kuva suurenee klikkaamalla)

Jonkinlaista koostetta ajattelin tähän menneestä vuodesta kirjoittaa...

Tammikuussa saavutettiin Kössin kanssa "tavoitteemme", eli nousu kolmosluokkaan agilityssa! (Mehän aloitettiin aikoinaan lajin parissa harrastus-, ei kisamielessä. Kokeiltiin ykkösissä ja kun sieltä saatiin nollat, niin sama kokeilumieli kakkosissakin...)
23.3. tuli kultapojalle 8 vuotta mittariin, mutta huhtikuussa oli "pakko" vielä kokeilla, että riittääkö meidän (=mun) rahkeet kolmosluokan radoille. Ja saatiinhan me nolla kolmosistakin, toki 5,62 yliajalla.
Kössillä loivennettiin agility kesän mittaan eläkkeelle siirtymiseen ja aloitin helmikuussa Martan kanssa treenaamisen ohjatusti.

Pikkulikka suoritteli esteitä, mutta alkoi vuoden loppuessa löytää vauhtejakin. Vuoden lopussa alkanut juoksu pisti meidät tauolle, saa nähdä, mitä uusi vuosi tuo tullessaan.

Tyyran kanssa käytiin viidessä näyttelyssä: 5xSA, PN2 VARACA, ROP, ROP CACIB, siis ei ollenkaan valittamista menestyksessä!
Koko kesäkausi treenattiin myös "noutajajuttuja" ja kyllähän Tyyra siinäkin kehittyi vihdoinkin. Kausi loppui vähän kesken...

Kaikenkaikkiaan sain nauttia taas vuoden maailman parhaimpien (ja kauniimpien ja viisaimpien) koirien kanssa, ja mikä tärkeintä: kaikki kolme olivat terveitä ja onnellisia!

Kiitos myös kaikille ihanille -kuvioissa mukana olleille!

Ei kommentteja: