maanantai 17. marraskuuta 2008

Näyttelymatka Minskiin!

13.11. torstai-illalla pakkasimme auton täyteen tavaraa ja koiria (4kpl), sekä kolme naisihmistä! Matka kohti seikkailua alkoi, suuntana Valko-Venäjä, Minskin kaksipäiväinen kv-näyttely.
Helsingistä auto laivaan ja 2½ tunnin merimatkan jälkeen olimme Tallinnassa. Seurue tavaroineen bussiin ja "varsinainen matka" alkoi... Matkustimme kaksikerroksisen bussin yläkerrassa etupenkissä, eli "aitiopaikalla" maisemien katselun kannalta.
Liettuassa pysähdyimme aamulla jaloittelu- ja kahvitauolle, parin tunnin päästä olimmekin jo Valko-Venäjän puolella. Hotellille pääsimme jo iltapäivällä kolmen jälkeen.

Aamuherätys oli kukonlaulun aikaan ja aamiaisen jälkeen lähdimme kohti näyttelypaikkaa, joka oli siisti ja valoisa urheiluhalli melkein tunnin ajomatkan päässä hotellilta.
Tyyra "hurmasi" tuomarin, tuloksena JUNSERT, ROP-JUN, ROP sekä vakuutti vielä toisenkin tuomarin ollen ryhmäkilpailussa RYP-3


Sunnuntaina aamutoimien jälkeen suuntasimme taas näyttelypaikalle! Uusi päivä, uudet haasteet!
Lisäsäväyksen tälle päivälle antoi tuomari, joka oli eilisen perusteella "kylmänrauhallinen" ja tiukka...(Gennadi Sipyagin) Venäjän kieli, näyttelykäytäntöjen ero, sekä "junnusertin odotus" sai aikaan sen, että vasta n.20min päästä, saatuani arvostelun käteeni, tiesin mitä Tyyra oli saanut!!! Siis samoin, kuin lauantaina!!! JUNSERT, ROP-JUN, ROP !!!
Niin olimme taas ryhmäkilpailussa :)
Siellä tuloksena sunnuntaina RYP-2 !!


Näyttelyn jälkeen pakattuamme itsemme ja tavaramme bussiin, alkoi kotimatka! Pari yöllistä pysähdystä ja aamu-yhdeksältä maanantaina olimme taas Tallinnassa. Kahden tunnin laivamatka, ja kotona jälleen!
Minskin matkan "saldona" Tyyralla on nyt nimensä edessä ESTJV-08 ESTV-08 lisäksi:
EST & LV & LTU & BLR & BALT JMVA

Suuren suuret kiitokset loistavalle matkaseuralle, Mialle ja Marikalle!

Onnea myös Niitti ja Nuuka, sekä Doris!
Pienellä "retkikameralla" otettuja kuvia on albumissa ;)

6 kommenttia:

Merski kirjoitti...

No kyllä on ollu reissu! Ei voi muuta kun vielä kerran onnitella :)

arttulan kirjoitti...

Hieno Tyrtsi !! Onnea tätäkin kautta. Kiva katsella reissukuvia!

Anonyymi kirjoitti...

Noin hienon koiran kanssa kannattaa lähteä kauempaakin hakemaan titteleitä ja pokaaleja:) Onnea taas näyttelymenestyksestä. Hauska katsoa matkakuvia!
Åsa & Co

Mia kirjoitti...

Matkakuvat hienoja, jäipä jotain katseltavaa ja muisteltavaa kiikkustuoliin!

Anonyymi kirjoitti...

Voutsivou, täällä sitä kahmitaan palkintoja oikein urakalla! ;) SUUREN SUURET ONNITTELUT!!! Ja tietty rapsuja super-tyyralle kun on tuollainen tähti :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Ihania kuvia reissusta, pisti hymyilyttämään:)

kiva oli tutustua ja toivottavasti nähdään toistekin!!

terv.
Heidi ja tiibetiläiset