lauantai 5. huhtikuuta 2008

Loistava Lauantai!

Tulipas hieno "viikon kruunaus", kun Anette perheineen kävi vierailulla ja samalla "auttamassa miestä mäessä" meidän Tyyran riistahommissa. Me ollaan pidetty ihan harkitusti taukoa kaikista vaakuista ja pupuista, kun viimeksi neiti oli valmis kaivamaan juoksuhaudan riistan ympärille... Mutta ylläri-ylläri! hän olikin mietiskellyt asioita omassa mielessään ja otti tosi reippaasti variksen ja kantoi sitä ylpeänä!
Kotipihalla on treenattu myös damilla, mulla vaan taitaa olla itselläni kotipihansyndrooma, kun Kössikin on lähes haistatellut pihalla oleville agilitykepeille... Tyyra on kotona lähtenyt reippaasti hakemaan damia, mutta sen jälkeen, vaikka kuperkeikoilla olisin höystänyt, niin mielenkiinto on ollut toisaalla! Tänään sekin homma oli hanskassa, kun Anette otti kahdella damilla Tyyran kanssa.

Aika tietty oli myös tehnyt asiansa, mutta SUURIN KIITOS kuuluu Anetelle!
Sain varmuutta ja uskoa treenaamiseen roppakaupalla!
(ja vaakku odottaa seuraavia treenejä rauhallisena, ei noki pakkasessa olevia leivonnaisia...)

Tämä nuori mies, Jimi, nukkui sen ajan vaunuissa, kun olimme ensin päästämässä koirista höyryt pois metsätien kävelyllä, ja makoisat unet jatkui sateen ropistessa Tyyran reeninkien ajan... Eikös vaan ole hurmaava!!!

Ei kommentteja: