keskiviikko 9. toukokuuta 2007

Kohti kesää!

Maanantaina saatiin nauttia komeasta ilmasta, puolenpäivän jälkeen oli mittarissa 17,7c mutta illan treenien lähestyessä, lähti ilma viilenemään. Matkalla Halikkoon mittarit näytti enää 9c... kun noin puolet ryhmämme koirista oli olleet eka kertaa radalla, niin saimme sadetta niskaan! (vaikka ollaan makeita, niin ei onneksi sokerista tehtyjä!)
Meillä Kössin kanssa meni reeningit taas mukavasti. Niin sitä sitten ajelee kotiin päin onnistuneiden ja hyvien treenien jälkeen miettien vielä, että miten ne meni, -suu hymyssä! On AGILITY vaan kiva laji!



Tänään, keskiviikkona mentiin Kössin, sekä Tanjan ja Helmin kanssa ulkoilemaan, päämääränä puhdasvetinen järvi! Kössi kun rapsutteli taas itseään eilisen kyläreissun jäljiltä... syynä "pikku irrottelut" Gere-partiksen kanssa... Maastona heillä olisi ollut peltoa ja hiekkatie, mutta kun on ne ojat!!! Joka välissä pojat juoksivat pitkin pelto-ojia, missä oli seissyttä vettä, ja haju sen mukainen!!! Irrottelun lopuksi käveltiin läheiselle joelle/ojalle, missä oli vähän puhtaampi ja virtaava vesi, että suurimmat "loat" jäi sinne.
Tämän päivän uimavesi oli taatusti iho-ystävällistä, mutta tuskin vielä kovin lämmintä... Helmin ja Kössin "vesileikeistä" pääsee kuvia katsomaan tästä.

Ei kommentteja: