maanantai 15. helmikuuta 2016

Koiraharrastuksia...

Hurtilla huumorilla...
Käytiin Saimin kanssa Mikael Granholmin luona.

1-vuotiaana lausuttiin polvet 1/2 ja jäätiin elättelemään toiveita, josko ikä toisi 'kiinteyttä' mukanaan. No, olihan niin käynyt vasemman kohdalla. Se oli täysin ok. Oikea polvi sitävastoin oli tutkimuspöydälle koiran nostaessani pois paikaltaan... Luksoituu "turhan helpolla".
Olen jo jonkun aikaa huomannut Saimin alkaneen oireilla. On pompottanut ravivauhdin noustessa ja mielellään on laukkaillut...
Nyt on leikkausaika varattuna. Hui, jännittää.
 Turkureissusta selviydyttyämme mentiin päästämään höyryjä vapauteen!

4 kommenttia:

Nanne - Elämää Koivurannassa kirjoitti...

Tsemppiä leikkaukseen? ♥ Mikaelko leikkaa? Se on kyllä ihan huippukirurgi. Leikkas aikoinaan Jimin poikkimenneen ristarin ja tuli kuin uusi. Tikkejä poistanut hoitajakin kehui, ettei ole ikinä nähnyt yhtä siistiä leikkaushaavaa.

kehveli kirjoitti...

Kiitos tsempistä!
Kyllä vaan, Mikael Granholm leikkaa. Taitava on, tietää varmasti mitä tekee.
Sivusidettä 'kiristetään' ja mahdollisesti reisiluun telauraa 'korjataan'. Kuulostaa hurjalta, mutta onneks ennuste on hyvä näin varhaisessa vaiheessa tehtynä.

Anne kirjoitti...

Tsemppiä leikkaukseen! Meilläkin Ässän molemmat polvet leikattiin ja olihan se kuntoutus todella raskasta. Teillä tosin varmasti sujuu paljon joutuisammin ja paremmin, kun ei ole muita terveysrasitteita :) Ässäkin oli lopulta leikkauksista toivuttuaan kuin nuori poika taas, sitä oli (ja on edelleen) ihana katsella. Ainoa katumuksen aihe on ollut se, kun ei aiemmin osattu hakeutua leikkaushoitoon.

kehveli kirjoitti...

Kiitos!
Olen seurannut blogistasi Ässän 'matkaa'...
Saattaa se olla kivinen tie Saimillakin, mutta toivotaan parasta. (D:n lonkat myös)
Eipä vaihtoehtoja kauheesti ole, pelataan näillä korteilla, mitä on saatu ♥