maanantai 11. elokuuta 2008

kuulumisia...


Pihan "paras hammastikku"


Pitkien pähkäilyiden jälkeen hommasin vihdoin agility lisenssin! Ajatuksena korkata viimeinkin Kössin kanssa "kisaura". Varsinaista estettä starttaamiselle ei ole ollut, muuta kuin SE KEINU !!! Muuten Kössi rakastaa lajia ja ei meinaa pysyä nahoissaan, kun vaan näkeekin esteitä, mutta (matalakin) keinu saa hänet "hajalle" :(
Eipä tuo maailmaa kaada, vaikka vitonen keinusta virallisissa tulisikin, mutta harmittaa vaan...
Tyyran kanssa alkaa lelujen, sekä damin palautukset tulla jo oikeaan osoitteeseenkin :) ihan kun olisi oivaltanut idean... muutenkin vastaanotin on päällä useammin...
Ollaan tehty harjoituksia ihan kotoisissa maisemissa ja sopivin fiilis tekemiseen Tyyralta löytyy liikunnan jälkeen, sekä ei-nälkäisenä, outoa!?!
Uutena aluevaltauksena Tyyralla on musikaalisuus! Odottaessaan autossa Kössin treenatessa, niin kalpenee kateudesta (tai kauhusta) oopperalaulajatkin! =o)

Kotipihalla kirmataan ja köllötellään, mikä sen mukavampaa...



Perjantaina illalla lähdetään vihdoinkin kesälomalle! Suunnitelmissa on ajaa pohjois-Suomeen. Olen ajatellut mennä koirien kanssa "tarujen ja laulujen" Saanalle ja seikkailla muutenkin tunturimaisemissa!

3 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Voi kun kiva kun starttatte virallisissa. Sen mitä Kössiä olen radalla nähnyt (ja kuvissa).. niin sen näkee miten poika nauttii liidosta. Keinun "viitosesta" en ymmärrä hölkäsen pöläystä, mutta Onnea tulevaan!!!

PS.Oopperalaulu autossa on varmaan vielä siedettävää, mutta kun tää yks haukkuu kuin pahanen pystykorva-rakki :))

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista ja rapsutuksia myöskin Kössille ja Tyyralle! :)

Ja onnea tulevalle ja menestyksekkäälle agilityuralle ;) Kyllä se Kössi varmaan jossain vaiheesa uskaltaa sen keinun mennä ihan kunnollakin :)

Soile kirjoitti...

Hei haloo!
Lisäystä vielä: (jos nyt pakkauspuuhiltasi tänne vielä ehdit kurkkaamaan :) )
Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa siellä tunturimaisemissa, teille kaikille!
- Soile & Donna -