tiistai 22. toukokuuta 2007




Viikonloppu vierähti taas!
Kössi retkeili Oripään Krapurannassa lauantain ja sunnuntain. Leppoisaa oleskelua, sekä lenkkejä lähimaastossa, -ja olihan siellä padottu puro, johon pääsi pulahtamaan välillä.
Maanantaina, kun aurinko paistoi ja tuuli oli voimakas, piti Kössin oleilla vaan etupihalla... syynä matonpesu-inspiraatio! Jostakin kumman syystä painepesuri on pelottava! Kössi pääsi tämän pelottavan jutun jälkeen irrottelemaan Helmin kanssa tallille. Siellä on kiellettyä tarhoihin meno, vaikka siellä olisi "herkkupullat", mutta onneksi Kössi pääsi maistamaan muita herkkuja, kuten lesettä ja kivennäistä... -miten niin hevosille tarkoitettu?!? Siellä talon pihalla tarhassa olevat koirat, Vinna ja Nalle tuli myös moikattua.
Illalla päästiin taas agiliitämään!
Nämä oli "kenraaliharjoitukset" ensi sunnuntain epävirallisiin kisoihin (Tassukalliolla klo 12.alk.) Joopa-joo! Eipä tullut "nollarataa", sillä putki imaisi Kössin, kun piti kurvata viimeiselle hypylle... siis putki oli syyllinen?!? Ei, vaan en tehnyt koiralle tarpeen hyvin selväksi ennen edellistä hyppyä, mihin ollaan menossa! No, sitten sunnuntaina näkee, miten menee...

Ei kommentteja: