tiistai 16. tammikuuta 2007

Omaa ja ohjattua kivaa!

Sunnuntaina, kun taivaalta satoi karvalakin kokoisia lumihiutaleita, lähdettiin Kössin kanssa metsään, kera kahden n.viisikuisen (Remu ja Lara) ja 8-vuotiaan (Rambo) sakemannin kanssa. Kössi ja Remu tuulettivat sydämen kyllyydestä, Lara-neiti ja Rambo ottivat rauhallisemmin, -selviää sitä vähemmälläkin! Me ihmiset saimme "kuningasidean" poiketa retkellämme kahville "metsän taakse pohjoiskiikalaan" jossa laumamme sai myös koiraseuraa kahdesta partistytöstä (lue:Oona-neiti ja Hajdu-mamma).
Kun lähdimme takaisin, niin sade oli muuttanut muotoaan... Taivaalta tuli silkkaa vettä! Ilma oli sellainen, ettei kunnon koiraihminen veisi koiraansakaan ulos...
PS. Ulpulla oli asiat paremmin -hän istui autossa odottamassa, turkki kuivana...

Maanantaina illalla mentiin Halikkoon taas treeneihin. Koutsimme oli tehnyt "kimurantin" 21 esteen radan, jossa oli kaikki kontaktiesteet! Aa ja puomi meni suht´hyvin, toki palkat pysähdyksistä kontakteilla, mutta keinu otettiin erillisenä juttuna, makkaralla höystäen ja pariin kertaan. Kössillä oli hyvä vire päällä, mutta itse olin vähän unessa, tarttis kai opettaa koiralle numerot... Ensi kerralla "täsmätreenit" -Kössille keinua, sekä muita kontakteja ja ohjaajalle kaikkea (lekalla päähän!)

Ei kommentteja: